(fórumpótló blog az Élet és Irodalom cikkeihez)

ÉS szerintünk

ÉS szerintünk

ÉS szerintünk...

2017. február 10. - ÉSszerintünk

Az Élet és Irodalom a kedvenc lapom.

http://www.es.hu/

Minden számot végigolvasok, és gyakran jut eszembe számtalan, szebbnél szebb gondolat, amiket rendszeresen olvasói levélként küldök el. Ezek hol megjelennek, hol nem (az utóbbi időben egyre gyakrabban nem), én pedig nem látok semmilyen értékbeli különbséget a közölt és a nem közölt írásaim között. Nemrég az online kiadás megújult, de még mindig nincs fórum rovatuk, ahol megjelenhetnének azok az olvasói visszajelzések, amelyek közvetlenül kapcsolódnak a közölt témákhoz, de nem férnek be a nyomtatott kiadásba.

esszerintunk.jpg

Az ilyen, színvonaluk okán esetleg nem, de tartalmuk révén fontos olvasói hozzájárulások számára hoztam létre ezt a blogot. Az Élet és Irodalom szerkesztőség semmilyen módon nem bátorított rá (sőt, kifejtették, hogy nem tartanak rá igényt), az itt közölt írások nem a szerkesztőség álláspontját fejezik ki, és egyáltalán, semmi közük az itt megjelentekhez. Kizárólag a téma kapcsolja össze a visszhangot az eredeti cikkel.

Először a saját nem közölt olvasói leveleimet teszem fel (jelezve a megírás időpontját), de egyben fórumot szeretnék adni mindazoknak, akik ugyanígy jártak. Olvastak, gondolkodtak, írtak, és az írásuk nem jelent meg. Valamilyen minőségi szűrést természetesen én is alkalmazni kívánok,de ez elfogadóbb lesz, mint a szerkesztőségé. A vélemény fontosabb a színvonalnál, de az utóbbit sem lehet elhanyagolni. 

Remélem, hogy ez a blog olyan fórummá válik, amelyik megfelelően helyettesíteni fogja az ÉS hiányzó internetes fórumát. És csak addig működtetem, ameddig az autentikus ÉS-fórum létre nem jön. 

Az ebben a blogban közlésre szánt írásokat az alábbi címre kérem: oldmandy@gmail.com - igyekszem gyorsan eldönteni, hogy az én ízlésem szerint közölhető-e, és ha igen, akkor az eredeti szerző neve alatt (ez persze lehet álnév is) hamarosan meg fog jelenni. 

Jó írást és olvasást kívánok!

Az igazi Élet és Irodalom szerkesztői iránti legőszintébb tisztelettel,

Mándy Gábor

meg nem bízott szerkesztő

A bejegyzés trackback címe:

https://esszerintunk.blog.hu/api/trackback/id/tr112244556

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása